what up






be there!

mötes-protokoll

Tjaa, här kommer protokollet från mötet vi nyss avlsutade. och observera att detta inte är renskrivet :P
Enjoy!

Närvarande: Micke, Julia, Anna, Max & Linda.
Sekreterare: Julia

Mötet öppnas

NO post ors telephonia!

Vi för till protokollet att vi beviljats bidrag av jokktjockmocks kommun för JVK.
Bidrag från NLL, "snabba ryck" till JVM

Delegater till RFSL Ungdoms kongress.
Julia & Anza hotellbuddies (27-29 mars)
+ att linda, märta & frida ska anmälas.
styrelsen beslutar att skicka övanstående till kongressen 09.

Tjocksmocks marknad!

Vi för till protokollet att vi har köpt möblemang etc. till vintermarknaden.
Micke unt Jimmy får till uppdrag att inhandla bord till "vinter massakern 2", för ett så bra pris som möjligt.
anza unt julan julgranskulan får i uppdrag att införskaffa banderoller & bulla.

Micke har affischerat i jokkmokk men affischen hänger utanför. 

I bil 1 + husvagn färdas Micke och värnpliktig Max.
I partykulan dvs bil 2 färdas julgranskulan, anza supertranzan + krullet.

Micke tar med icke bärbar dator med musik på köpet + virus ;)
Värnpliktig Max står för rullgummit!

Duscha bland folk i folkets hus, man får låsa.
Toan har inget golv så vi kissar under vattenskadan,
vi har alltså ingen nightguard på våra nattliga kisspauser.

Linnea dressar, Micke steker, värnpliktig Max springer runt.
Julan står för "brownies"

En underbar liten flata vid namn sandstrand belönas med ett medlemskap,
om marknaden går bra.

Styrelsen beslutar att presidiet dvs presidenten, vice ordförande och kassör (har vi anslutit oss till hells angels eller?) har mandat att bevilja inköp som understiger 1000 kr.

Winter Pride

Magnus kan komma fredag men inte lördag.
Drag-grupp från malmö kan bo på vandrarhem.


Ungdoms helgen

Martina från landstinget kommer!
Karljakt med finsk brytning.
Förslag på föreläsare är Alex Fridunger.

-Anna tar paus och hämtar kaffe

Vi önskar att Gisela Janis anländer till expedition Storforsen.
Inbjudningar to do: cornelia, jim, maalin, nathalie.

Styrelsen beslutar att avsätta några kr till bloggdeisgnern SussiQ.

MÖTET AVSLUTAS

micke buss-bloggar

god morgon!

klockan är nu 08.04 och jag lämnar nu Jokkmokk bakom mig och beger mig mot Luleå, där jag och anna ska inhandla ännu mer stolar till marknaden och förhoppningsvis några bord som vi misslyckades med att hitta under vår förra resa, eftersom det kan vara gaaanska välbehövligt på ett café.

under kvällen ska vi ha ett sista checkmöte inför marknaden, jobba vidare med Winter Pride samt utse de sista delegaterna till RFSL Ungdoms kongress.

nu ska jag hugga in på en läcker gurka till frukost.
/Micke

roadtrip/pimpning

i fredags drog jag och micke till storscchtan, nämligen luleå! där skulle vi inhandla lite grejer inför marknaden. vårt främsta mål var att inhandla 10 st stolar. det gick asbra. vårt nästa mål var att hitta några bord, men det fanns inte ett enda dugligt och billigt bord på storheden, skämmes! så vi shoppade lite andra saker, t.ex mattor och annan inredning till pärlan, dvs husvagen :) vi var även lite lätt upprörda över hur storheden är byggt, nämligen typ 30.000 olika butiker utspridda överallt. vi är gode bekväma av oss och hade hellre sett ett svinstort parkeringshus som alla butiker var bygda runt. men inte ens det är man värd. efter all shopping och springning runt alla butiker och parkeringar tyckte vi att vi var väl förtjänta av lite käk, så vi avslutade dagen på max! där fick vi oss varsitt friscomål med rabatt! woah.

lördagen började med att jag och micke vaknade lagomt tidigt, klockan 12! vi fikade lite frulle, sen begav det sig ut till husvagnen ute på gårn. micke och hans far började med att värma upp den rackarn så de gick att vistas i den. jag gav dock upp efter typ 15 min och gick in i värmen. sen kom micke in och vi såg lite harry potter, sen gick vi ut till den någorlunda uppvärmda husvagnen. vi städade och det var goode behövligt, när det låg typ en matta av grus längs golvet. sen började vi pimpa den och den blev väldigt mysig! jag är bara lite orolig över värmen, men det kommer säkert bli typ 40 grader varmt bara därför. nåjo.

hare!

/Anna

affischering

klockan är 00.24 och Jokkmokk är täck av ett tunt lager av våra affischer inför vintermarknade. ca 70 st dvs. +flyers. besökte gymasieskolan idag för att även upplysa dem om den kommande begivenheten.

Det var människor kvar, det måste jag erkänna var lite läskigt på okänt territorium i en värld som jag själv sedan länge lämnat, skolan. Till min stora räddning kom från ingenstans denna underbara Jokkmokksinfödda tös, Sandra. Som jag första gången mötte under min förra affischturné i Jokkmokk inför Jokkmokks Höstmarknad, hon hjälpte mig att bemästra uppdraget. Hon har hjälpt oss genom att ta på sig det fantastiska uppdraget att slutföra affischeringen. Jag funderar på att belöna hennes ädla insats med ett medlemskap i vår fantastiska förening om allt går vägen.

Tack till turistbyrån, Ica Rajden & biblioteket som satt upp våra affischer samt till skolorna som om än ovetandes, utgjort en värdefull grund för vår marknadsföring^^

Nu återstår ett sista bloss under fläkten efter ha avnjutit underbar mat (lagad av moi, kycklingfilé fylld med bacon, oliver, soltorkade tomater, vitlök och västerbottensost tillsammans med färskpasta, pastagrädde och grekisk fetaostsallad) yummy!

Bussen hem mot Piteå och en kväll som kommer tillbringas på RFSL kansliet med extramöte med samma anledning som ovan avgår kl. 08.00.

Pussar, kärlek och godnatt från snöyran i Jokkmokk om någon missade det.


Ps. missa inte att kolla in Make Outs nya
blogg!http://klubbmakeout.blogspot.com/

/Micke



jmk

Jihoo!
Har just fått positivt besked på bidraget vi sökt från Norrbottens Läns Landsting, snabba ryck. dvs vi får alla pengarna vi sökte till Jokkmokks Vintermarknad! Nu är det bara vi tutar och kör :D Har idag pratat med tältmänniskorna från Gävle så det är fixat + värme,  vilket kan va mysigt om det är en sådär -100 grader C på marknaden. slängde även till en kristallkrona i rent glädjerus, naturligt viss bad jag att få låna den gratis ^^.

Nu återstår bara att fixa polistillståndet vilket nog egentligen inte behövs, men för att va på den säkra sidan så...

Har även pratatat med folkan i jokkmokk så vi får låna dusch! jiho bögen slipper lukta jokkmokkskorv hela helgen! (Vi ska ju bo i vår ack så dusch och toalösa regnbågshusvagn)

Nu ska jag slänga på mig paltorna och bege mig ut i smällkalla jokkmokk och affischera!

over and out!

/Micke

RSS 2.0